top of page

Diensten

Wij voorzien uw woning, particulier interieurproject, kantoor of commerciële ruimte van een exclusieve afwerking met highendmateriaal waarbij kwaliteit in het eindresultaat primeert. 

De focus op maatwerk komt terug in de afwerking van schrijnwerk en de vloeren, het plaatsen van wanden met of zonder houtnerf, het installeren van stenen of stalen elementen zoals o.a. werkbladen, spatwanden en deuren. Deze totaal aanpak is een opportuniteit voor wie gaat voor echt design.

High end interieur maatwerk

Wij voorzien uw woning, particulier interieurproject van een exclusieve afwerking met high-endmateriaal  op maat waarbij kwaliteit in het eindresultaat altijd primeert. We trekken de lijn door en zorgen voor alle details in hout, steen, staal, spiegels en glaspartijen.

Inbo.jpg

Project SBW

High end interieur maatwek
High end commerciël ruimtes

High end commerciële ruimtes

Wij verzorgen het interieur van kantoren, winkels en showrooms voor commerciële doeleinden. We doen dit zowel voor kleine als heel grote projecten in binnen- en buitenland. We ondersteunen over de gehele lijn en nemen de zorg over alle maatwerk in staal, steen, glas en op maat gemaakt grepen en detaillering op ons.

Inbo.png

Colliers - Investment Holding Company BXL

Totaal projecten

Totaalprojecten

Voor een totale renovatie willen we u ontzorgen: van A tot Z is er één aanspreekpunt. Op die manier willen we het streven naar de hoogste kwaliteit, ook bij de opvolging, doorzetten.  In een dergelijk project kan het gaan van vloerverwarming en technieken over het plaatsen van vloeren en wanden. U kunt kiezen voor uiteenlopende materialen, van hout over staal en steen naar glas. Wij werken alles af op maat en in high-endkwaliteit. 

20231107 Scone Architects Inbo Leuven ©Annick Vernimmen 049 smaller.jpg

Project PSL

Algemeen schrijnwerk

Met onze massief afdeling en jaren ervaring in algemeen schrijnwerk leveren wij massief- en timmerwerk van de hoogste kwaliteit. Vind ons werk in uw favoriete Kempische attractiepark. 

Inbo.jpg

Custom grepen in massieve olm

Algemeen schijnwerk
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page